Tovede tøfler

Tovede tøfler
Disse har jeg laget veeeldig mange av siden november i fjor. Og nå blir det en lang pause til jeg lager flere.Eller kanskje et par til da,jeg fryser på bena hele tida,men har jeg laget noen til meg selv...nei:-)

Tovet veske

Tovet veske
Tovet veske med pt2 og tove,litt inspirert av valentine,Innslaget mitt til veske-alongen i februar.

Tovet hatt og skjerf

Tovet hatt og skjerf
Cortina-garn

Oppskriften på hatten=
Legg opp 90m på liten rundpinne nr.10 og str.glattstr. Str 4 omg,fell på neste omg 10 m jevnt fordelt,str 4 omg uten fellinger og fell 10 m jevnt fordelt på hver 5 omg til det er 60 m igjen i omg.Fortsett i glattstrikk til hele arb måler ca.30 cm. Fell på neste omg slik: xStr 8 m r,2 m r sm,gjenta fra x omg rundt.Str 1 omg uten fellinger og fell på neste omg slik: Str 7 m r, 2 m r sm. Str 1 omg uten fellinger.Fortsett å felle på hver 2.omg med 1 m mindre mellom fellingene for hver fellingsomg til det er 24 m igjen i omg(skift til strømpep etter hvert som det blir færre m i omg) Str 1 omg uten fellinger.Str på neste omg 2 og 2 m r sm omg rundt.Klipp av garnet og trekk tråden gjennom de resterende m. Trekk godt sm og fest godt .

Tovede barnetøfler

Tovede barnetøfler

Heklet alpelue,og heklet tovet skjerf

Heklet alpelue,og theklet tovet skjerf

tovet veske

tovet veske
Denne er nålefiltet før toving

tovet veske i turkis og brunt

tovet veske i turkis og brunt

Denne vesken ble ganske fin syns jeg selv.Den er påsydd maskesting før toving.Skulle nålefilte,men orket ikke:-)

tovet vinveske

tovet vinveske

Endelig fikk jeg til riktig str på vinvesken min.Pleier å nålefilte før toving,men nå prøvde jeg å sy på tråder med maskesting før toving.Det ble ikke i nærheten så fint som å nålefilte syns jeg....

tovet veske

tovet veske

Denne kom ut av maskinen i stad.Vet ikke helt hva jeg syns om den ennå,den ble litt artig,men den kunne jo ha blitt litt høyere da:-)